Werkwijze 

Cakesmash

Een exclusieve cakesmash is te realiseren voor elke leeftijd! We hebben keuze uit verschillende thema's.
We maken gebruik van leuke achtergronden en stoere versieringen. De foto's zijn natuurlijk ook te gebruiken voor uw eventuele uitnodiging! We halen onze cakesmash taarten bij een van de beste Taartendecorateurs van Nederland om het mooiste eindresultaat te krijgen.


Waar?

Een cakesmash fotoshoot vind plaats in onze studio, Voor een cakesmash komen we niet aan huis. 


Wanneer een Cakesmash plannen?

Een Cakesmash dient minimaal een maand van tevoren geboekt te worden. We halen onze Cakesmash taarten bij Sam&Nels Taarten een van de beste taartendecorateurs van Nederland om het mooiste eindresultaat te krijgen. 


Hoe gaat een cakesmash in zijn werk?

Vooraf de fotoshoot worden er foto's gemaakt Wanneer we leuke plaatjes geschoten hebben gaan we verder met de cakesmash, we zullen wat foto's van de kleine samen met de taart maken en daarna mag de kleine aanvallen!
Als u de badsessie bij uw pakket heeft gekozen vullen we het badje met schuim en lekker warm water en dan mag de kleine nog even lekker badderen waar we natuurlijk ook mooie plaatjes van schieten! We maken van iedere Cakesmash een feestje!!


Wat is inbegrepen bij de prijs?

Een exclusieve taart van Sam & Nel Taarten 

Outfit & Versiering
Vooraf een fotosessie

Gebruik van achtergronden

Afhankelijk van welk pakket u neemt.. Worden er ook nog voorafgaand van de cakesmash foto's van de kleine gemaakt zonder taart.


Een dubbele cakesmash?

Een dubbele cakesmash kan natuurlijk ook! Leuk voor tweelingen! 
Bovenop de pakketprijs komt er 35,- extra voor een tweede taart!


Betaling

Een cakesmash dient minimaal 1 maand van tevoren geboekt te worden, Wanneer u een cakesmash boekt vragen we een aanbetaling van 50,-, Zodra deze voldaan is wordt de afspraak definitief. Het overige bedrag mag in de studio contant of gepint worden. Wanneer de aanbetaling voldaan is en u wilt de shoot toch annuleren komt de aanbetaling te vervallen. 


Resultaat

Na de fotoshoot zet ik een selectie van de gemaakte foto's in een online album voorzien van een wachtwoord. U ontvangt via email de inloggevens.

Uit dit online album kunt u een selectie maken van de foto's die u graag nabewerkt wilt hebben. De foto's die in het online album staan zijn beschermd met ons logo.

heeft u meerdere leuke foto's gezien? dan is het mogelijk om ook extra foto's bij te kopen, de kosten zijn €12,50,- p. foto incl. de nabewerking.
Deze gekozen foto's worden digitaal nagewerkt en krijgt u van ons via WEtransfer een link per email gestuurd,

Nadat u de fotokeuze aan ons heeft doorgegeven ontvangt u uiterlijk binnen max. 40 dagen de foto's..