Prijslijst nabestellingen losse foto's

Laat uw waardevolle herrineringen afdrukken

Het is mogelijk om na de fotoshoot gebruik te maken van onze nabestellingen, U ontvangt van ons de factuur en zodra deze betaald is worden de producten z.s.m naar u toegestuurd dit zal binnen 7 werkdagen zijn.
U mag het ook komen ophalen dan vervallen de verzendkosten a 3,95. Geef dit a.u.b aan bij uw bestelling.

Afdrukken worden gemaakt door een vaklaboratorium op professionele kwaliteit Fuji Digital Professional DP II Glossy Pearl fotopapier. Met een afdruk van ons vaklaboratorium ben je verzekerd van de juiste kleurweergave van jouw foto’s. Wilt u de afdrukken liever op mat of glanzend fotogpapier? Geef dit dan even aan bij uw bestelling!

Losse Foto afdrukken​

De foto’s worden op een hoge resolutie afgedrukt op professioneel fotopapier. Ten opzichte van de meeste fotolabs is deze resolutie 100% hoger. De hogere resolutie zorgt voor een betere beeldkwaliteit en fijnere details en dus veel mooiere fotoafdrukken. 
Het Fuji fotopapier (200 g/m2) heeft een Extra intense kleurweergave met een parelmoerachtig/metallic effect het .heeft een uiterst groot kleurengamma en is gedurende 75 jaar kleurecht.Formaten & Prijzen

10 x 15              € 3,50,-
13 x 13                  € 4,-
15 x 15                  € 5,-
20 x 20               € 6,50,-
30 x 30               € 12,50,-

*** Grotere formaten op aanvraag, min. vanaf 3 foto's elk gewenst formaat, excl eventuele verzendkosten a 3,95.Newbornstyle behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de website, social media of drukwerk. Wil je dit liever niet? Geef het dan van te voren aan.