Algemene Voorwaarden

Newbornstyle


Betalingen

We vragen voor iedere fotoshoot uitgezonderd de zwangerschaps voortgang een aantbetaling van 50,-
Het overige bedrag kan ter plekke gepint worden in de studio. De klant dient de factuur van Newbornstyle fotografie te controleren op eventuele onjuistheden alvorens deze betaald worden. 

Fotosessies 

Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen dient de aanbetaling voldaan te zijn. De afspraak wordt door Newbornstyle schriftelijk per email bevestigd. De factuur wordt per email aan de klant toegezonden. Voordat de fotosessie plaatsvindt dient de aanbetaling voldaan te zijn. In geval van annulering van de afspraak voor een fotosessie door de klant.. heeft de klant geen recht op restitutie van het reeds betaalde bedrag. Bij ziekte van de klant wordt er binnen twee weken een nieuwe afspraak voor de fotosessie ingepland. Newbornstyle komt in uitzonderlijke gevallen ook aan huis, denk hierbij aan; De kleine mag nog niet naar buiten, Geloof, Ziekte. etc.  Bij een fotosessie op locatie wordt er €35,- bovenop de pakketprijs gerekend + € 0,35 incl. BTW per kilometer. Het is voor ons niet mogelijk om een fotosessie plaats te laten vinden in een flat gezien de hoeveelheid apparatuur we moeten meenemen.  
Een selectie van de gemaakte foto's worden online gezet in een album voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord, deze ontvangt u van ons per email binnen max. 8 dagen. In de foto's zit een watermerk met ons logo. U mag zelf de keuze maken welke foto's bewerkt worden, laat dit aub binnen 7 dagen aan ons weten. Wij vragen u uitdrukkelijk om de foto's uit het online album niet te publiceren op internet.  Deze foto's dienen enkel om u de keuze te geven welke foto's u mooi vind. U mag deze foto's natuurlijk wel opslaan voor uw eigen gebruik. Het is mogelijk extra foto's bij te kopen, de kosten zijn €12,50 per foto u ontvangt dan het hoge resolutie bestand incl. de nabewerking. Binnen max. 40 dagen ontvangt u van ons de foto's. 

Cakesmash

Een cakesmash dient minimaal 1 maand van tevoren geboekt te worden, Wanneer u een cakesmash boekt vragen we u een aanbetaling van €50,-, Wanneer de aanbetaling voldaan is wordt de boeking definitief. het is dan niet meer mogelijk om de fotoshoot te annuleren.  In geval van ziekte of dergelijke dient dit uiterlijk 24 uur voorafgaand van de fotoshoot kenbaar gemaakt te worden.  De shoot zal dan worden verplaatst naar een andere beschikbare datum. Wanneer de shoot binnen 24 uur wordt afgezegd komt de aanbetaling te vervallen. 

Auteursrecht van de foto’s 

Het auteursrecht van de foto’s is ten alle tijden van Newbornstyle. De klant geeft Newbornstyle toestemming om de gemaakte foto’s van de klant enkel te gebruiken voor promotie doeleinden op internet, zoals blog/portfolio/nieuwsbrief/social media/andere websites en in drukwerk (zoals flyers/expositie). De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Indien de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s van hem/haar of van leden van het gezin/familie gebruikt worden voor promotiedoeleinden zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan Newbornstyle. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden (zowel versie voor webgebruik als high resolution) op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door Newbornstyle. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media. Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Newbornstyle.

Aansprakelijkheid 

Newbornstyle is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd. Is niet aansprakelijk indien sprake is van overmacht. Is niet aansprakelijk bij emoties, omstandigheden of weersinvloeden.De fotografe werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen en –correcties. Het is mogelijk dat de klant zijn / haar beeldscherm de kleuren of helderheid van de foto’s anders ervaart indien dit beeldscherm niet gekalibreerd is. De klant heeft in dit geval geen recht op een nieuw product, terug storting van de betaling of een andere vergoeding. De fotografe kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke  dan wel materiële schade veroorzaakt door vallen, uitglijden, elektrocuteren, etc. tijdens een fotosessie op locatie of in de studio.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan alleen schriftelijk of per email.
Annuleren voor een fotoshoot dient minimaal 48 uur voor de gemaakte afspraak gedaan te worden. Wanneer dit niet het geval is zal de aanbetaling komen te vervallen.

Privacy & persoonsgegevens 

Newbornstyle zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, etc.) openbaar maken of doorgeven aan derden.

Cadeaubonnen 

Cadeaubonnen zijn geldig tot en met 1 jaar na uitgifte datum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld. Tussentijdse prijsstijgingen zijn onder voorbehoud van Newbornstyle. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de uitgifte datum van de cadeaubon.


Kvk: 60250267